Conference League: Το «ψαλιδάκι» του Ελ Κααμπί με τη Μακάμπι ψηφίστηκε από τους φιλάθλους καλύτερο γκολ της σεζόν

  • 5 Ιουνίου, 2024
Conference League: Το «ψαλιδάκι» του Ελ Κααμπί με τη Μακάμπι ψηφίστηκε από τους φιλάθλους καλύτερο γκολ της σεζόν

Ακόμη μία σπουδαία διάκριση για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος «έλαμψε» όσο κανείς άλλος στο εφετινό Conference League, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο θρίαμβο της κατάκτησης του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου από ελληνική ομάδα.

Μετά την ανάδειξή του σε MVP της εφετινής διοργάνωσης και την παρουσία του στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν, ο διεθνής Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού κέρδισε και το βραβείο για το κορυφαίο γκολ στο Conference League, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA το απόγευμα της Τετάρτης (5/6), το τέρμα που σημείωσε ο Ελ Κααμπί με ανάποδο ψαλίδι το βράδυ της 14ης Μαρτίου στο εμφατικό 1-6 του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, ψηφίστηκε απ’ τον κόσμο ως το καλύτερο για τη σεζόν 2023/24 στο Conference League.

Στη δεύτερη θέση ψηφίστηκε το τέρμα του Φαρές Σαϊμπί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο 1-0 επί της Ελσίνκι (9/11/2023), ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν της Μπριζ για το γκολ που σημείωσε στο 3-0 επί της Μόλντε στις 14 Μαρτίου.
 

Spread the love