ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρώτη άτυπη συνάντηση των Βετεράνων του Α.Σ. Λαμία μετά την καραντίνα

  • 26 Μαΐου, 2021

Ήρθε επιτέλους η μέρα! Μετά από πολλούς μήνες λόγω της καραντίνας, οι Βετεράνοι του Α.Σ. Λαμία συναντήθηκαν ξανά από κοντά!!!

Με πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η ουσιαστικά άτυπη πρώτη συνάντηση των Βεταράνων του Α.Σ. Λαμία. Η ευχαρίστηση όλων των παρευρισκόμενων αλλά και η χαρά τους που ξαναβρίσκονταν μετά από τόσο καιρό απερίγραπτη… Συζητήσεις, πειράγματα, ανταλλαγές απόψεων για τις καταστάσεις που ζούμε και εντός αλλά και εκτός γηπέδου και γενικότερα ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι λόγω του Covid αρκετοί ήταν οι παλαίμαχοι που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών, όμως και πάλι υπήρχε απαρτία… Αναλυτικότερα, σε αυτή την πρώτη “μάζωξη” παρευρέθηκαν οι: Μιχάλης Καλύβας, Γιάννης Κόντος, Γιάννης Μαντζίκος, Μίμης Στριφτός, Νίκος Τσάμης, Λάκης Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Αλπόγλου, Δημήτρης Ράπτης, Θανάσης Αργύρης και Κώστας Πέπερας.

Βασικό θέμα της συνάντησης, εκτός των άλλων, ήταν η διεξαγωγή ενός τουρνουά σε συνεργασία με βετεράνους και άλλων ομάδων, όμως για το συγκεκριμένο ζήτημα θα μιλήσουμε αναλυτικότερα σε λίγο καιρό… Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Sport66 για όλες τις εξελίξεις!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρώτη άτυπη συνάντηση των Βετεράνων του Α.Σ. Λαμία μετά την καραντίνα

Ρεπορτάζ: Βλαχογιάννης Σταύρος

Spread the love