Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Σάρι δεν «πείθεται» και ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις

  • 5 Ιουνίου, 2024
Παναθηναϊκός: Καμία «απάντηση» ακόμη απ' τον Σάρι, παρά τα όσα έγραψε ο Ντι Μάρτζιο

Έως το τέλος της σημερινής (5/6) ημέρας θα περιμένει ο Παναθηναϊκός την τελική απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι, στην πρόταση που του έχει καταθέσει εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός, σε επικοινωνία που είχε αργά το βράδυ της Τρίτης (4/6) με τους «πράσινους» ζήτησε ένα έξτρα χρονικό περιθώριο για να απαντήσει, ωστόσο, ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει πλέον τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντουλά σε σημερινή ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) «…ο Σάρι παίρνει το χρόνο του, αλλά δεν πείθεται οπότε είναι πιθανό οι Έλληνες να πάνε σε άλλη επιλογή». Ο 65χρονος τεχνικός είχε συνάντηση χθες με τον ατζέντη του και τον δικηγόρο του για να «ζυγίσουν» τα δεδομένα και τις προοπτικές που υπάρχουν στην αγορά και φαίνεται πως περιμένει τις εξελίξεις με τον Τούντορ στη Λάτσιο.

Ο Παναθηναϊκός εντούτοις, δεν έχει χρονικά περιθώρια για να περιμένει για πολύ ακόμη, καθότι στις 17 με 18 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία και θα πρέπει σύντομα να κλείσει το θέμα του προπονητή, για να «τρέξει» κι ο προγραμματισμός. Κι όσο κι αν ο Σάρι ήταν (και παραμένει) ο διακαής πόθος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού», εάν μέσα στην ημέρα δεν υπάρξει απάντηση, θα στραφεί σε άλλον τεχνικό.

Spread the love