Αθλητικός Δικαστής ΕΣΑΚΕ: Απαλλάχθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

  • 5 Ιουνίου, 2024
Αθλητικός Δικαστής ΕΣΑΚΕ: Απαλλάχθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απάλλαξε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην παραστεί στη flash interview και στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 2 των ημιτελικών της Α1 Ανδρών/Basket League, ανάμεσα στο Περιστέρι και τους «ερυθρόλευκους», στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά:

«Απαλλάσσεται η “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Α΄ Προπονητή της ομάδος στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, παράπτωμα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024″.
Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε πρόστιμο στην ΚΑΕ Περιστέρι για τα υβριστικά συνθήματα και την πρόκληση επεισοδίων μετά από τη λήξη του ματς:
“Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ):
α) χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και
β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024».


 

Spread the love