Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη ο Τεντόγλου

  • 24 Ιουνίου, 2023
Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη ο Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.34μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στην Πολωνία και με την κορυφαία επίδοση για εφέτος στην Ευρώπη πήρε την πρώτη θέση στο μήκος.

Ο Έλληνας «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο επιβεβαίωσε γι΄ άλλη μια φορά την κυριαρχία του στο αγώνισμα και με τη νίκη του έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα.

Στο πρώτο του άλμα “προσγειώθηκε” στα 8.08μ, το δεύτερο ήταν άκυρο, ενώ το τρίτο μετρήθηκε στα 7.95μ.

Στις δηλώσεις του μετά το εξαιρετικό άλμα του, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο άλμα εις μήκος δήλωσε: «Δεν το έκανα επίτηδες στο τέλος. Ο αέρας ήταν πολύ περίεργος σήμερα, πολύ αρνητικός και δεν είχε καλές συνθήκες και δυσκολεύτηκα. Όχι μόνο εγώ, πιστεύω όλοι οι αθλητές. Κανείς δεν έκανε 8 μέτρα. Εγώ είμαι καλός στο να βρίσκω τα λάθη μου μέσα στον αγώνα και στο τελευταίο άλμα “έδεσα” όλα τα λάθη μαζί που έκανα στα προηγούμενα άλματα και το έκανα… βγήκε. Μπορεί να μην έβγαινε, αλλά βγήκε. Ας πούμε στους προηγούμενους αγώνες δεν έβγαινε. Δεν είναι χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ακριβώς, αλλά είναι ένας καλός αγώνας και μια καλή επίδοση. Είναι κοντά στο ρεκόρ αγώνα, το δικό μου το ρεκόρ αγώνα. Το δικό μου ρεκόρ αγώνα είναι 38, αν είχε καλό αέρα σήμερα, θα έκανα σαρανταφεύγα. Ο στόχος είναι ν’ ανεβαίνουμε μέχρι το Παγκόσμιο που αυτό με νοιάζει πιο πολύ απ’ όλα».

 

Spread the love