Παπαπέτρου, Θεονάς και Μαγκλογιάννης «σφυρίζουν» στο ΣΕΦ – Ο Παναθηναϊκός ζητάει επανάληψη της κλήρωσης

  • 12 Ιουνίου, 2024
Παπαπέτρου, Θεονάς και Μαγκλογιάννης «σφυρίζουν» στο ΣΕΦ - Ο Παναθηναϊκός ζητάει επανάληψη της κλήρωσης

Οι Παπαπέτρου, Θεονάς και Μαγκλογιάννης θα διευθύνουν τον 4ο τελικό των πλέι οφ της Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη (12/6, 21:15), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Οι δύο πρώτοι, Παπαπέτρου και Θεονάς, είχαν «σφυρίξει» και στον 1ο τελικό, όταν ο Ολυμπιακός έκανε το “break” στο ΟΑΚΑ και το 1-0 στη σειρά. Ο Μαγκλογιάννης ήταν ένας εκ των τριών διαιτητών του χθεσινού (10/6) τρίτου τελικού, στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» μείωσαν σε 2-1 τη σειρά. Η μία διαιτητής (Τσαρούχα) και οι δύο διαιτητές (Τσολάκος-Αγραφιώτης) του 2ου τελικού που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ δεν βρίσκονται στη διαιτητική τριάδα του 4ου τελικού, που θα μπορούσε να κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, αν νικητής αναδειχτεί ο Ολυμπιακός.

Οι διαιτητές του 4ου τελικού των πλέι οφ της Basket League είναι οι εξής:

BASKET LEAGUE 

ΠΛΕΙ ΟΦ 

4ος ΤΕΛΙΚΟΣ (12/6)

Τετάρτη, 12 Ιουνίου

ΓΗΠΕΔΟ   ΏΡΑ            ΑΓΩΝΑΣ               ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)

ΣΕΦ     21:15  Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός  Παπαπέτρου-Θεονάς-Μαγκλογιάννης

Ο Παναθηναϊκός ζητάει επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του 4ου τελικού

Αίτημα επανάληψης της κλήρωσης των διαιτητών του τέταρτου τελικού της Α1 Ανδρών/Basket League, κατέθεσε επισήμως προς την ΚΕΔ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Λίγες ώρες μετά την διαδικασία που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ και στην οποία προέκυψαν μέσω κληρωτίδας οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς, για να «σφυρίξουν» την αυριανή (12/6) «μάχη» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» ζήτησαν επανάληψη της κλήρωσης, καθώς τουλάχιστον ένας από τους παραπάνω διαιτητές είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ, καταγγέλλοντας το «τριφύλλι» για δυσφήμηση και για δημιουργία κλίματος μεγάλης έντασης στους τελικούς.

Πλέον οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αιτήθηκαν την επανάληψη της διαδικασίας και την εξαίρεση των καταγγελλόντων από το αυριανό Game 4.

Spread the love