Τα stories από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για καταγγελία

  • 8 Ιουνίου, 2024
Τα stories από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για καταγγελία

Ο δεύτερος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με μεγάλη ένταση στο παρκέ και συνεχίστηκε εκτός αυτού.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος του, ωστόσο αυτά που κυριάρχησαν στο τέλος της αναμέτρησης ήταν η ένταση ανάμεσα σε Κάνααν-Σλούκα, η αποβολή του Εργκίν Αταμάν για δεύτερη φορά στη σειρά, οι διαμαρτυρίες των “πρασίνων” για τη διαιτησία και μία ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα των τελικών με μία σειρά από stories στο Instagram: 
 «Η Βάσω (Τσαρούχα) βλέπει τα πάντα. Γι αυτό είναι εκεί. Για να βλέπει αυτά που της ζητάνε από την ΕΟΚ. Παίζουμε σε πρωτάθλημα, όπου η μία διαιτητής ακολουθεί στο Facebook το “ Θρύλε, θεέ μου”. Ο άλλος πηγαίνει η γυναίκα του στο ΣΕΦ με τα ρούχα του Ολυμπιακού και λέει “ Θρύλος», ανέφερε αρχικά ο Δ. Γιαννακόπουλος και συνέχισε όταν έγινε η φραστική αντιπαράθεση ανάμεσα στους Κάνααν – Σλούκα – Αταμάν: «Δώσε και άλλη! Στον Κάνααν που το ξεκίνησε αυτό Τσαρούχα δε δίνεις, σφυρίζεις κλέφτικα τώρα. Αλλά ξέρετε ποιος φταίει, ο Αυγενάκης, που με τις ευλογίες του Δημητριάδη και του Μαξίμου έβγαλε τον Λιόλιο, με στημένες ηλεκτρονικές εκλογές. Αυτό είναι το μπάσκετ που θέλετε, και στο Μαξίμου και ο Αυγενάκης και ο Λιόλιος».
Στο επόμενο ποστ ο υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί στο ΣΕΦ για το Game 4, αρκεί τη Δευτέρα (10/6) ο Παναθηναϊκός να μειώσει το σκορ. «Ε ρε και να γίνει το 2-1. Να με περιμένετε μετά, όλοι σας, πλυμένοι. Έλα Σβερκούνο (σ.σ.: ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΚ) να μου πεις να δούμε μαζί το παιχνίδι».

 Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο διακοπής, λόγω των υβριστικών συνθημάτων: «Διακοπή για να εκκενωθεί το γήπεδο για τα υβριστικά συνθήματα που πλέον είναι το 5ο και το 6ο δεν θα υπάρξει για να τιμωρηθεί ο “γαύρος” για το επόμενο ματς δεν υπάρχει;».
 
 Επίσης μετά το τέλος του  αγώνα έγραψε:
«Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές.»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας γνωστό ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιανακκόπουλου για αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο instagram, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού, μετάξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού».

Spread the love