Φιορεντίνα: Με κάθε μέσο 9.000 φίλαθλοι στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League – «Ανοίγει το «Αρτέμιο Φράνκι» με εισιτήριο 5 ευρώ»

  • 20 Μαΐου, 2024
Η Φιορεντίνα έχει διαθέσει 4.500 εισιτήρια για τον τελικό

Τουλάχιστον 9.000 οπαδοί της Φιορεντίνα θα βρεθούν στην Αθήνα για τον τελικό του  Conference League με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει σήμερα η  εφημερίδα «Corriere Fiorentino». 
 Τις τελευταίες ημέρες οι φίλαθλοι έκλεισαν «τουλάχιστον 12 πτήσεις τσάρτερ», αλλά υπάρχουν και αυτοί που σχεδιάζουν εναλλακτικά δρομολόγια, είτε με πλοία από Ανκόνα ή Μπρίντιζι και στη συνέχεια οδικώς από Ηγουμενίτσα ή Πάτρα ή ακόμα με πτήσεις σε άλλα ελληνικά αεροδρόμια ή στην Αλβανία.
 Το δημοσίευμα σημειώνει ότι «ενώ στην περιοχή του Πειραιά, όπου θα στηθεί η ζώνη φιλάθλων για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για όσους μείνουν χωρίς εισιτήρια, οι οπαδοί της Φιορεντίνα θα συναντηθούν βόρεια, περίπου δέκα χιλιόμετρα από το κέντρο, στο ΟΑΚΑ».

«Ανοίγει το «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό του Conference League με εισιτήριο 5 ευρώ»

Με ένα δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα της, η Φιορεντίνα επισημοποίησε το άνοιγμα του  γηπέδου της «Artemio  Franchi» για τον τελικό του Conference League την Τετάρτη 29 Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

 «Η Φιορεντίνα ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι, με αφορμή τον αγώνα του τελικού UECL Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Μαΐου 21:00 (ώρα τοπική/(22:00 ώρα Ελλάδας), θα είναι δυνατή η παρακολούθηση του παιχνιδιού στο στάδιο Artemio Franchi μέσω προβολής σε γιγαντοοθόνες», αναφέρει η ιταλική ομάδα και προσθέτει:

 «Οι διαθέσιμές εξέδρες θα είναι η Curva Fiesole, η Maratona και η Grandstand με κόστος 5,00 ευρώ το άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που μπαίνουν στο γήπεδο (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών οποιασδήποτε ηλικίας και ύψους) πρέπει να έχουν εισιτήριο. Η είσοδος θα επιτρέπεται από τις 19.00 (τοπική/ 20:00 ώρα Ελλάδας) και θα μπορείτε να κάνετε κράτηση για την πρόσβασή σας από σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 3.00 μ.μ.».

Spread the love