«Παρουσιάζεται» στο ελληνικό κοινό το τρόπαιο του εφετινού Europa Conference League

  • 10 Μαΐου, 2024
«Παρουσιάζεται» στο ελληνικό κοινό το τρόπαιο του εφετινού Europa Conference League

Την ευκαιρία να δουν από κοντά το τρόπαιο του εφετινού Europa Conference League θα έχουν το προσεχές διήμερο οι Έλληνες φίλαθλοι, καθώς όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το Κύπελλο θα εκτεθεί την Παρασκευή (10/5) στην πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο (11/5) έξω απ’ την OPAP Arena, όπου θα διεξαχθεί ο εφετινός τελικός στις 29 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Σε ρυθμούς τελικού του UEFA Europa Conference League μπαίνει η Αθήνα, η οποία μέχρι και τις 29 Μαΐου θα ζει στον παλμό της διεξαγωγής του μεγάλου αυτού ποδοσφαιρικού γεγονότος. Η αρχή θα γίνει τις δύο επόμενες ημέρες, στις οποίες το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό που θα διεξαχθεί στο AEK Arena.

Το Κύπελλο θα εκτεθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 09:30-20:00 στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στον αετό. Τις δύο αυτές ημέρες οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό».

Spread the love