Εξώδικο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΠΟ για τον Αλμέιδα…

  • 30 Απριλίου, 2024
Εξώδικο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΠΟ για τον Αλμέιδα...

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας απέστειλε εξώδικο διαμαρυρία προς την ΕΠΟ, μέσω της οποίας ζητά από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσει σε απολογία τον προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα για την συμπεριφορά του μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Το παρόν δικόγραφο αποτελεί την απόλυτη διαμαρτυρία για όλες αυτές τις σκόπιμες, κατά την κρίση μας, παραβάσεις και παραλείψεις σας, με σκοπό να ευνοήσετε την ΠΑΕ ΑΕΚ και το στενό της ποδοσφαιρικό περιβάλλον, στο οποίο περιλαμβάνεται και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις παράνομες συμπεριφορές και ζητούμε άμεσα σήμερα να ασκήσετε πειθαρχική δίωξη τόσο στα φυσικά πρόσωπα όσο και στις ΠΑΕ που ενέχονται», αναφέρεται στο εξώδικο.
Μεταξύ άλλων, στην εξώδικο διαμαρτυρία-καταγγελία-πρόσκληση-δήλωση, αναφέρεται στις ύβρεις που δέχθηκε από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ στο ντέρμπι της OPAP arena με τον Ολυμπιακό, καθώς επίσης, στην τιμωρία που του επεβλήθη για όσα συνέβησαν στο ίδιο ματς, αλλά και για την μη κλήση σε απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρου Καρυπίδη για τον αγώνα Αρης-Ολυμπιακός.

Spread the love