Αναστήθηκε η Βίρτους Μπολόνια, πέταξε έξω την Εφές – Με Μπασκόνια για τα playoffs της Euroleague

  • By stavros
  • 16 Απριλίου, 2024
Αναστήθηκε η Βίρτους Μπολόνια, πέταξε έξω την Εφές - Με Μπασκόνια για τα playoffs της Euroleague

Η Βίρτους Μπολονια του Λούκα Μπάνκι έκανε ένα μίνι θαύμα στην Κωνσταντινούπολη, αφού νίκησε την Αναντολού Εφές 67-64 για το πρώτο παιχνίδι των play-in της Euroleague και θα παίξει με την Μπασκόνια για την πρόκριση στη Χώρα των Βάσκων.

Η Βίρτους Μπολόνια έκανε επτά διαδοχικές ήττες στο τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague και, σε μία έδρα όπως εκείνη της Αναντολού Εφές, όπου η γηπεδούχος είχε ρεκόρ 13-4, έμοιαζε χαμένη ολωσδιόλου και εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. 

Η Βίρτους κράτησε την Εφές πολύ χαμηλά, επέβαλε το ρυθμό της και όταν ήρθε η ώρα και οι Τούρκοι έκαναν το απονενοημένο διάβημα, ο Ίφε Λούντμπεργκ, με τρίποντο-μαχαιριά, έδωσε αέρα έξι πόντων στην ομάδα της “αρετής”. Το 67-61 στα 11” ήταν δύσκολο να αλλάξει, όμως ο Λάρκιν σκόραρε με τρίποντο μόλις 3” αργότερα, έπειτα από τάιμ άουτ. Ο Σενγκέλια έχασε δύο βολές, αλλά ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και η Βίρτους προκρίθηκε. 

Η Βίρτους θα ταξιδέψει στη Χώρα των Βάσκων για να παίξει την πρόκριση στα playoffs με την Μπασκόνια, προκειμένου να βγει ο αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης.


Spread the love