Προολυμπιακό ΣΕΦ: Από Τετάρτη διατίθεται και το δεύτερο «πακέτο» εισιτηρίων

  • By stavros
  • 8 Απριλίου, 2024
Προολυμπιακό ΣΕΦ: Από Τετάρτη διατίθεται και το δεύτερο «πακέτο» εισιτηρίων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε σήμερα (8/4) ότι αρχίζει το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) η διάθεση του δεύτερου «πακέτου» εισιτηρίων για το Προολυμπιακό τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 2-7 Ιουλίου, διατηρώντας τις προνομιακές τιμές της πρώτης φοράς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

«Η ανταπόκριση ήταν τεράστια, οι Ελληνες φίλαθλοι απέδειξαν στην πράξη ότι αδημονούν για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ τον Ιούλιο (2-7) σπεύδοντας να αγοράσουν εισιτήρια και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους εκεί και η ΕΟΚ προχωράει στη διάθεση του δεύτερου «πακέτου» εισιτηρίων διατηρώντας τις προνομιακές τιμές της πρώτης φοράς!

Η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων από την πρώτη δόση διάθεσης αυτών ολοκληρώθηκε, όμως, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάθεση τους επόμενου «πακέτου».

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Spread the love