Δραματικές στιγμές για τον Αλταμιράνο, διακοπή στο ματς Εστουντιάντες-Μπόκα

  • 18 Μαρτίου, 2024
Δραματικές στιγμές για τον Αλταμιράνο, διακοπή στο ματς Εστουντιάντες-Μπόκα

Φόβος στον αγωνιστικό χώρο κατά την αναμέτρηση της Εστουντιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς, για το Κύπελλο Αργεντινής, όταν ο 24χρονος Χιλιανός μέσος Χαβιέ Αλταμιράνο κατέρρευσε με σπασμούς, μετά από 27 λεπτά αγώνα στη Λα Πλάτα.

Ο τοπικός Τύπος ανέφερε ότι ο Αλταμιράνο είχε τις αισθήσεις του όταν εισήχθη επειγόντως στο Ιατρικό Ινστιτούτο Platense, όπου παρέμεινε υπό παρακολούθηση για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Δύο παίκτες της Εστουντιάντες αντιλήφθηκαν αμέσως την κατάσταση του συμπαίκτη τους, ο οποίος είχε αρχίσει να έχει σπασμούς στον αγωνιστικό χώρο. Οι τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν τον Πέρεθ να ξεσπά σε κλάματα καθώς παρείχε βοήθεια στον Αλταμιράνο, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Οι προπονητές των δύο ομάδων συμφώνησαν ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για να συνεχιστεί ο αγώνας, παρά το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα του σταδίου έγινε γνωστό ότι ο παίκτης στο μεταξύ είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια, φέρεται να ζήτησε τηλεφωνικά να διακοπεί ο αγώνας.

Spread the love