ECL: Οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ – Φενέρμπαχτσε: Τιμωρία από την UEFA, χωρίς τους φιλάθλους της στο «Γ. Καραϊσκάκης»

  • By stavros
  • 16 Μαρτίου, 2024
ECL: Οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ - Φενέρμπαχτσε: Τιμωρία από την UEFA, χωρίς τους φιλάθλους της στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οριστικοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (15/3) από την UEFA οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ και του ΠΑΟΚ με την Μπριζ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την τουρκική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 19:45, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (18/4) στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και θα ξεκινήσει στις 22:00.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την Μπριζ πρώτα στο «Γιαν Μπρέιντελ» στις 22:00 της 11ης Απριλίου, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας που θα διεξαχθεί στις 18/4 στην Τούμπα θα ξεκινήσει στις 22:00.

Φενέρμπαχτσε: Τιμωρία από την UEFA, χωρίς τους φιλάθλους της στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων της θα αγωνιστεί η Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό στις 11 Απριλίου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η UEFA-όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Τουρκίας Sabah- επέβαλε εκτός έδρας αποκλεισμό 3 αγώνων στη Φενέρμπαχτσε λόγω επεισοδίων κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Βέλγιο-στη φάση των «16» της διοργάνωσης-, με συνέπεια οι Τούρκοι οπαδοί να μην μπορούν να βρεθούν στο Φάληρο.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη μετά μία εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

 

 

 

Spread the love