Νάπολι: Πριμ 10 εκατ. ευρώ για πρόκριση στους «8»

  • By stavros
  • 12 Μαρτίου, 2024
Νάπολι: Πριμ 10 εκατ. ευρώ για πρόκριση στους «8»

O πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις- σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport -θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ στους παίκτες του εάν προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League.
Η Νάπολι θα επισκεφτεί αύριο (12/3) τη Μπαρτσελόνα (α’ ματς 1-1) και μια θέση στα προημιτελικά θα εγγυόταν σχεδόν ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025 και το «δώρο καλωσορίσματος» 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Εάν προκριθεί η Νάπολι θα είναι σε καλό δρόμο για να είναι ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες στον κόσμο σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA. Μια νίκη σε έναν από τους δύο πιθανούς αγώνες των προημιτελικών σίγουρα θα παγίωνε αυτό το καθεστώς.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της Νάπολι υποσχέθηκε πμπόνους 10 εκατομμυρίων ευρώ στους παίκτες του εάν αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα. Αρκετά για να δώσει κίνητρο, αν χρειαστεί, στους Ναπολιτάνους που διανύουν μια περίπλοκη σεζόν.

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα εξασφάλιζε ήδη 10,6 εκατομμύρια ευρώ για τον σύλλογο, συν τα πολύ πιθανά 50 εκατομμύρια για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων του 2025.

 

 

Spread the love