Αποχωρεί από προπονητής του ΑΟΛ ο Ηλίας Αγγέλης… συνεχίζει από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή

  • By stavros
  • 13 Ιανουαρίου, 2024
Αποχωρεί από προπονητής του ΑΟΛ ο Ηλίας Αγγέλης… συνεχίζει από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή
Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του ΑΟ Λαμίας 2013 έκλεισε χθες, καθώς ο Ηλίας Αγγέλης, αποτελεί παρελθόν από τη θέση του προπονητή του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει…!»
Ποτέ κανείς στον ΑΟ Λαμίας 2013 πριν από μία δεκαετία που φτιάξαμε τον σύλλογο, δεν φανταζόταν πως θα ερχόταν η ώρα να βγει αυτή η ανακοίνωση.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΛ βρίσκονται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την αποχώρηση του Ηλία Αγγέλη από την θέση του προπονητή της ομάδας.
Μας είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη, αφού ο Ηλίας υπήρξε μέλος του συλλόγου και προπονητής της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Είναι αυτός που στάθηκε σε όλες τις δύσκολες κ ωραίες στιγμές διπλα στην ομάδα κ σε όλους όσους την απαρτίζουν.Είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς μας και δεν νοείται ΑΟ Λαμίας χωρίς αυτόν.
Για επαγγελματικούς λόγους ο Ηλίας Αγγέλης δεν είναι σε θέση να συνεχίσει από το πόστο του προπονητή στην ομάδα της καρδιάς του. Αντ’ αυτού θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις του στο σύλλογο από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.
Ο Ηλίας Αγγέλης έχει υπάρξει ένας από τους κύριους λόγους που η ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα έφτασε σε λιγότερο από μία δεκαετία να αγωνίζεται στη VolleyLeague κ μάλιστα με πολλές επιτυχίες.Είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να το κάνει με τον ίδιο ζήλο κ όρεξη από το νέο του πόστο!
Ηλία, καλή σου επιτυχία! Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σου!
Σε ευχαριστούμε για όλα!!!
Spread the love