CEV Challenge Cup: Άνευ αγώνα Παναθηναϊκός και Κηφισιά, με την 3η ο ΠΑΟΚ

  • By stavros
  • 19 Ιουλίου, 2023
CEV Challenge Cup: Άνευ αγώνα Παναθηναϊκός και Κηφισιά, με την 3η ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά προκρίθηκαν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup, μετά τη διενέργεια της κλήρωσης σήμερα (19/7), στο Λουξεμβούργο. Οι «πράσινοι» συγκεντρώνουν υψηλές πιθανότητες να βρουν στον δρόμο τους την Σπαρτάκ Μιγιάβα από τη Σλοβακία, την οποία είχαν αντιμετωπίσει πέρυσι στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους, όταν προκρίθηκαν με δύο νίκες (1-3 και 3-1). Η Σπαρτάκ Μιγιάβα κληρώθηκε σήμερα με την Κάρι Σούσα από το Αζερμπαϊτζάν. Εκτός έδρας θα δώσει τον πρώτο αγώνα του ο Παναθηναϊκός.

Άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup προκρίθηκε και η Κηφισιά που όπως φαίνεται θα βρει στον δρόμο της τη Γαλατά, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα, η οποία θα τερματίσει στην τρίτη θέση από τον πρώτο προκριματικό του CEV Champions League, σε διπλούς αγώνες νοκ-άουτ, με στόχο την πρόκρισή του στους «16» του θεσμού. 5ο όμιλο του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League συμμετέχουν οι ομάδες: Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Αρκάντα Γκαλάτι (Ρουμανία) και Λας Πάλμας (Ισπανία). Οι αγώνες του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένοι για τις 21-23/11, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις 28-30/11.

Ο Πήγασος Πολίχνης αν κατακτήσει το Βαλκανικό κύπελλο που δηλώθηκε, θα πάρει το εισιτήριο για το Challenge Cup και στη φάση των «64» θα παίξει με τη Φόρντε με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εντός έδρας στις 24-26 Οκτωβρίου ενώ ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα (31/10-2/11) στη Νορβηγία.

Με την ελβετική Σβένενβερντ κληρώθηκε ο Μίλωνας στο CEV Cup.

Spread the love