“Ψηλώνει” το μπλοκ με την Ήλια Ρωσσιάδου ο ΑΟΛ…

  • 22 Ιουλίου, 2022

Το  Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 ανακοινώνει μια νέα μεταγραφή, τη νεαρή και ταλαντούχα αθλήτρια Ρωσσιάδου Ήλια με ύψος 1,90μ., που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, ενισχύοντας έτσι το μπλοκ της ομάδας.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Μαρτίου 1999 και ξεκίνησε το βόλεϊ στη ΧΑΝΘ σε ηλικία 13 ετών, συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες κορασίδες – παγκορασίδες -νεάνιδες  και κλήθηκε στην εθνική U18 (2014 -2016). Για τις επόμενες δύο αθλητικές περιόδους πλαισίωσε την γυναικεία ομάδα, όπου και πανηγύρισε την άνοδό της στην pre league (2018). Τα δύο τελευταία χρόνια (2020 -2022) αγωνίστηκε στον Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ.

Είναι πτυχιούχος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Ήλια μετά την συμφωνία με την ομάδα μας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ φέτος με την φανέλα του Α.Ο.Λ ΑΜΙΑΣ 2013. Αναμένω την έναρξη της σεζόν με ενθουσιασμό και αμέριστη όρεξη για δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη της σε εμένα και για  την ευκαιρία που μου δόθηκε να συμβάλω κι εγώ στην επιτυχημένη της πορεία. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και πολλές επιτυχίες”.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λαμίας καλωσορίζει την Ήλια και της εύχεται υγεία και πολλές διακρίσεις με την την ομάδα μας!

Spread the love