Ιδανική πρεμιέρα με Μέσι στο Κόπα Αμέρικα για την «αλμπισελέστε»

  • 21 Ιουνίου, 2024
Ιδανική πρεμιέρα με Μέσι στο Κόπα Αμέρικα για την «αλμπισελέστε»

Με ιδανικό τρόπο άρχισε η εθνική Αργεντινής, την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων στο Κόπα Αμέρικα, που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Στο κατάμεστο γήπεδο της Ατλάντα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στον Λιονέλ Μέσι και ο αρχηγός της «αλμπισελέστε», φρόντισε να τους… αποζημιώσει.

    Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με αντίπαλο τον Καναδά, η… παρέα του Μέσι, δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο «pulga» προσέφερε στους θεατές μία «μαγική» ενέργεια, όταν «άδειασε» τον Καναδό τερματοφύλακα, Κρεπό κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Αλβαρες, ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

    Στην συνέχεια του αγώνα, ο Μέσι είχε δύο πολύ καλές στιγμές για να σκοράρει (79`, 82`), όμως το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88ο λεπτό, ενώ είχε μπει στο ματς δώδεκα λεπτά νωρίτερα.

    Αξίζει να σημιεωθεί, ότι αυτή ήταν η 35η εμφάνιση του Μέσι στο Κόπα Αμέρικα, αριθμός που αποτελεί σχετικό ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τον Χιλιανό, Σέρχιο Λίβινγκστοουν.

Spread the love