Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στο Instagram

  • 19 Ιουνίου, 2024
Γιαννακόπουλος: «Τόσο πολύ με φοβάστε πια;»

Με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την απόκτηση του γκαρντ της Μακάμπι, Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αποτελεί και βασικό στόχο των πρωταθλητών Ευρώπης. 

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού στο story μιλά στον… γάτο του λέγοντας τα εξής:

«Καλημέρα free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές (σ.σ: Μπράουν σημαίνει καφές στα ελληνικά) ο δικός σου. Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι; Τι πιστεύεις»;

Ο 34χρονος Μπράουν (1.96μ.) την φετινή σεζόν είχε 12 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο με 44.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. 

Ο Γιώργος Πετρίδης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τις πληροφορίες, που έρχονται και από το ρεπορτάζ της ομάδας και θέλουν τον Λορέντζο Μπράουν να είναι, πλέον, «πράσινος», καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας!

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός, μάλιστα, θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα από τους «πράσινους», οι οποίοι προσθέτουν κάτι παραπάνω από μια αξιόπιστη λύση στην περιφέρειά τους. 

«Πρόκειται για ακόμη μια ηγετική φυσιογνωμία, που προστίθεται στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού», ανέφερε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στους 94,6, επισημαίνοντας την καλή σχέση, που έχει ο Μπράουν με τον έτερο Ισπανό της ομάδας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.


Spread the love