ΠΑΟ: “Όχι” σε 22,5 εκατ. της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη!

  • 15 Ιουνίου, 2024
ΠΑΟ: "Όχι" σε 22,5 εκατ. της Ίπσουιτς για Ιωαννίδη!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει επισήμως εδώ και μήνες πως δεν έχει καμία διάθεση πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη, παρά το γεγονός πως το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού ολοένα και… φουντώνει.

Πιο τρανή απόδειξη πλέον, για κάθε… δύσπιστο, αποτελεί ο χειρισμός του ίδιου του κλαμπ στις προσεγγίσεις που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα ανεπίσημα ή επίσημα από κλαμπ του εξωτερικού και στις οποίες το “όχι” του ακούστηκε πιο ηχηρό από κάθε άλλη φορά. Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, όταν ο Παναθηναϊκός είχε ακόμη ανοικτό το θέμα του προπονητή, υπήρξε επίσημη κρούση από την Ίπσουιτς, νεοφώτιστη κι επιστρέψασα στην Premier League μετά από 23 χρόνια, η οποία προσέφερε ούτε λίγο-ούτε πολύ 22,5 εκατ. ευρώ προς το “τριφύλλι”!

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες Παναθηναϊκός και Ιωαννίδης θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, με αναπροσαρμογή στη χρονική διάρκεια και τα χρήματα του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος θα γίνει, αν όχι ο πιο ακριβοπληρωμένος, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του «πράσινου» ρόστερ!

Spread the love