Φορτσάρει για δύο μεταγραφές η ΑΕΚ – Τι ισχύει με Στρακόσα και Μπρινιόλι

  • 13 Ιουνίου, 2024
Φορτσάρει για δύο μεταγραφές η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Στρακόσα και Μπρινιόλι

Στην τελική ευθεία για να κλείσει δύο μεταγραφικές υποθέσεις βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως αναφέρει σήμερα (13/06) η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Η «Ένωση» προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και στόχος της είναι να έχει ολοκληρώσει -μίνιμουμ- δύο κινήσεις έως ότου να φύγει η ομάδα για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις 23 Ιουνίου.

Προτεραιότητα του «δικεφάλου» είναι η ενίσχυση στις θέσεις των μπακ, κεντρικού χαφ, μεσοεπιθετικού και τερματοφύλακα, με την επιθυμία που υπάρχει να είναι η απόκτηση γκολκίπερ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Την Τετάρτη (12/06) ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Θωμά Στρακόσα, για τον οποίο η ΑΕΚ δουλεύει πολύ, προκειμένου να προχωρήσει την περίπτωσή του. Ο 29χρονος από το 2022 ανήκει στην Μπρέντφορντ, όμως, στην Αγγλία μετράει μόλις έξι συμμετοχές και μόνο ικανοποιημένος δεν είναι με αυτή την κατάσταση.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί να βασιστούν στο γεγονός πως ο Αλβανός τερματοφύλακας θέλει να αποχωρήσει, ωστόσο, πρέπει να πειστεί και ο ίδιος πως είναι το κατάλληλο βήμα για εκείνον η ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του με τους Άγγλους ολοκληρώνεται το 2026, ενώ στο τραπέζι μπορεί να μπει και μια συμφωνία με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Παράλληλα, ανοικτό παραμένει και το θέμα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μια περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα του «δικεφάλου», ενώ στις 30 Ιουνίου μένει και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Αναμένονται άμεσα εξελίξεις επί του θέματος, με την ΑΕΚ να θέλει να κλείσει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα πριν το τέλος του μήνα.

Spread the love