Ο Γκαγιάρδο φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ με αποζημίωση-ρεκόρ 30 εκατ. ευρώ!

  • 10 Ιουνίου, 2024
Ο Γκαγιάρδο φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ με αποζημίωση-ρεκόρ 30 εκατ. ευρώ!

Αποζημίωση ρεκόρ για τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Ο Αργεντινός προπονητής αποχαιρετά την Αλ Ιτιχάντ, αλλά θα το κάνει …πλουσιότερος κατά 30 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προβλέπεται ως αποζημίωση στο συμβόλαιο που έχει με το σύλλογο της Τζέντα έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Γκαγιάρδο έφτασε στον πάγκο της ομάδας της Σαουδκής Αραβίας τον Νοέμβριο του 2023, αντικαθιστώντας τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν. 

Η Αλ Ιτιχάντ δεν μπόρεσε να διορθώσει την πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα (όπου υπερασπιζόταν τον τίτλο της) και είχε επίσης ένα κακό Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, μια διοργάνωση στην οποία ήταν οικοδέσποινα. 

Σε αυτά προστίθεται και η δύσκολη σχέση που είχε ο Γκαγιάρδο με το αστέρι της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά, τον οποίο απομάκρυνε από το στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου στο Ντουμπάι τον Δεκέμβριο επειδή έφτασε αργά από τις διακοπές του λόγω κυκλώνα.

Σε 33 αγώνες είχε 15 νίκες, 4 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τα γκολ να είναι 56 υπέρ και 59 κατά. Πολύ «φτωχά» στοιχεία για μια ομάδα που είχε στις τάξεις της τους Μπενζεμά, Φαμπίνιο, Λουίζ Φελίπε, Καντέ, Αμπντεραζάκ Χαμντάλα. 

Σύμφωνα με το μέσο “Ariyadhiah”, «η αποδέσμευση του Γκαγιάρδο δεν θα είναι εύκολη, αφού ο Αργεντινός υπέγραψε με την Al Ittihad μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025 και θέλει να εισπράξει τα προβλεπόμενα, ποσό 30 εκατ. ευρώ.» 

Spread the love