Μένει στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας

  • 8 Ιουνίου, 2024
UEFA: Πειθαρχική έρευνα για τα όσα έγιναν στο Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ

Φινάλε στο σίριαλ της μεταγραφής του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Σάλτσμπουργκ, μπήκε το βράδυ του Σαββάτου (8/6). Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας, τουλάχιστον προς ώρας.

Ο Κωνσταντέλιας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν όλα τα δεδομένα της πρότασης της Σάλτσμπουργκ – και προς τον ΠΑΟΚ και προς τον ποδοσφαιριστή – και κατέληξαν πως κοινή τους επιθυμία είναι η παραμονή του Κωνσταντέλια στους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς απάντησαν αρνητικά και στην τελευταία πρόταση των Αυστριακών, η οποία άγγιζε τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ – ποσό ρεκόρ για τους ίδιους – με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 17,5%. Η επαγγελματική προσέγγιση της Σάλτσμπουργκ, η οποία εδώ και 1,5 χρόνο έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ, τονίζεται χαρακτηριστικά από τους “ασπρόμαυρους”.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι ο Κωνσταντέλιας θα μείνει στην Τούμπα και θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του UEFA Champions League. 

Spread the love