Η Κρουζ Αζούλ έκανε πρόταση πολλών εκατομμυρίων στην ΑΕΚ για τον Πινέδα – Ανακοινώνει για τέσσερα χρόνια τον Γιακουμάκη…

  • 7 Ιουνίου, 2024
Η Κρουζ Αζούλ έκανε πρόταση πολλών εκατομμυρίων στην ΑΕΚ για τον Πινέδα - Ανακοινώνει για τέσσερα χρόνια τον Γιακουμάκη…

Ένα δημοσίευμα από το Μεξικό κάνει λόγο για προσπάθεια της Κρουζ Αζούλ για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα το TUDN αναφέρει ότι η ομάδα από το Μεξικό έχει κάνει μια πρόταση πολλών εκατομμυρίων στην Ένωση για να κάνει δικό της τον Πινέδα. Λεπτομέρειες για το ποσό το οποίο προσφέρεται στην ελληνική ομάδα δεν αναφέρεται ωστόσο υποστηρίζουν ότι είναι αρκετά μεγάλο. 

Η ίδια ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις και του Μεξικάνου άσου ο οποίος φέρεται να δηλώνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να επέστρεφε στην παλιά του ομάδα. 

«Τελείωσα με άριστες σχέσεις με τον κ. Βελάσκεθ, με τον οποίο ωστόσο είχα διαφορές», αναφέρει ο Ορμπελίν Πινέδα και συνεχίζει: «Δεν είναι πια εκεί και φυσικά αν παρουσιαζόταν η ευκαιρία θα επέστρεφα στην Κρουζ Αζούλ, εκεί μπορέσαμε να μπούμε στην ιστορία και ως επαγγελματίας ποτέ δεν θα πεις όχι σε μία τέτοια ομάδα από το Μεξικό», καταλήγει.

Κρουζ Αζούλ: Ανακοινώνει για τέσσερα χρόνια τον Γιακουμάκη!

Στο πρωτάθλημα του Μεξικού με τη φανέλα της Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης! Η λαοφιλής ομάδα της πόλης του Μεξικού έκλεισε τον Ελληνα διεθνή φορ, με τον οποίο συμφώνησε σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας (3+1), με ετήσιες αποδοχές κοντά στα έξι (μαζί με τα μπόνους) εκατ. ευρώ, και κατέληξε σε συμφωνία και με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του. 

Ο σύλλογος από το Μεξικό προσέγγισε την ομάδα του MLS, η οποία απέρριψε την πρώτη πρόταση έξι εκατ. ευρώ και επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση στα δέκα εκατ. για να κλείσει τον Ελληνα διεθνή φορ. Ετσι ο άλλοτε άσος του Πλατανιά και της ΑΕΚ, μετά την Πολωνία (Γκόρνικ Ζάρμπζε), Ολλανδία (Φένλο), Σκωτία (Σέλτικ) και ΗΠΑ (Ατλάντα), θα γίνει ο πρώτος Ελληνας που θα αγωνιστεί στη Liga MX του Μεξικού.

Πηγές: amna.gr και sport-fm.gr

Spread the love