Μάντσεστερ Σίτι: «Απογοητευτικές οι κατηγορίες για το FPF»

  • 5 Ιουνίου, 2024
Μάντσεστερ Σίτι: «Απογοητευτικές οι κατηγορίες για το FPF»

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν Αλ-Μουμπάρακ, δήλωσε «απογοητευμένος» που οι επιτυχίες της ομάδας στο γήπεδο συνοδεύονται από συνεχείς κατηγορίες εναντίον της από την Premier League, με την αναφορά του να εστιάζει στις 115 φερόμενες παραβιάσεις του Financial Fair Play.

Τον περασμένο μήνα, η Σίτι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που κέρδισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας για τέσσερις συνεχείς περιόδους. Ωστόσο, το φθινόπωρο, μια πειθαρχική επιτροπή της Premier League θα εξετάσει την υπόθεση εναντίον του συλλόγου του Μάντσεστερ για εικαζόμενες παραβιάσεις των οικονομικών κανονισμών, μερικές από τις οποίες χρονολογούνται από το 2009.

Η Σίτι έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. «Φυσικά, είναι απογοητευτικό», είπε ο Αλ-Μουμπάρακ στα μέσα της Μάντσεστερ Σίτι, στην ετήσια ομιλία του στο τέλος της σεζόν.

«Οι αναφορές είναι πάντα απογοητευτικές. Λυπάμαι για τους οπαδούς μας και όλους όσοι σχετίζονται με τον σύλλογο, που πρέπει να αντιμετωπίζουν συνεχώς αυτές τις προειδοποιήσεις. Αυτό διαρκεί περισσότερο από όσο ελπίζαμε, αλλά υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πάντα επαναλάμβανα ότι πρέπει να κριθούμε από γεγονότα και όχι από δηλώσεις», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, η σύγκρουση μεταξύ της Σίτι και της Premier League κορυφώνεται, καθώς ο αγγλικός σύλλογος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για άλλη μια απόφασή της, την απαγόρευση υπογραφής χορηγικών συμφωνιών με συνδεδεμένα μέρη.

Spread the love