Στον ουρανό του ΟΑΚΑ το έβδομο

  • 1 Ιουνίου, 2024
Στον ουρανό του ΟΑΚΑ το έβδομο

Τον ουρανό του κλειστού του ΟΑΚΑ κοσμεί από σήμερα το λάβαρο με το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Παναθηναϊκού, το οποίο προστέθηκε δίπλα στους υπόλοιπους τίτλους που έχουν πανηγυρίσει στην Ιστορία τους οι «πράσινοι», αλλά και στις εμβληματικές φωτό του Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου. 

Το έβδομο αστέρι από την κατάκτηση της εφετινής Euroleague στο Βερολίνο και την Uber Arena, προστέθηκε τόσο στο κέντρο του παρκέ πάνω από το σήμα του Παναθηναϊκού, που ξεχωρίζει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όσο και στα banner που βρίσκονται στην οροφή του. 

Η «πράσινη» γιορτή άρχισε με βίντεο που πρόβαλε στιγμές από την εποποιία του Βερολίνου μέχρι τους πανηγυρισμούς από την κατάκτηση του τροπαίου, που είχαν αποκορύφωμα τη στιγμή που Εργκίν Αταμάν και Κώστας Σλούκας σήκωσαν μαζί το κύπελλο. Ακολούθησε η πομπή που συνόδευσε την αποστολή από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ, ακολουθώντας το καταπράσινο διώροφο λεωφορείο, στην επιστροφή της από τη γερμανική πρωτεύουσα. 

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των πρωταθλητών Ευρώπης με έναν έναν παίκτη να μπαίνει εν μέσω αποθέωσης από τους 19.000 οπαδούς στο παρκέ, ενώ επί της υποδοχής τους ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Σείστηκε το ΟΑΚΑ όταν εισήλθαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, με τον MVP του φάιναλ φορ, Κώστα Σλούκα, οι οποίοι κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο έκαναν τον γύρο του θριάμβου και στη συνέχεια το τοποθέτησαν στο κέντρο του παρκέ, ενώ έντονο χειροκρότημα κέρδισε, όταν έγινε αναφορά στο όνομά του, ο φροντιστής του Παναθηναϊκού, Παρασκευάς Δερμάνης, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Αμέσως μετά εισήλθε στο παρκέ ο γνωστός τραγουδιστής και ερμηνευτής του «Μέχρι Τέλους», Νίνο, ο οποίος τραγούδησε τον «ύμνο», όπως έχει εξελιχθεί, ξεσηκώνοντας το ΟΑΚΑ.

Τέλος, το λάβαρο με τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο πήρε τη θέση του στην οροφή του ΟΑΚΑ, συνοδευόμενο από ακόμη ένα με φωτό των πρωταγωνιστών Εργκίν Αταμάν και Κώστα Σλούκα, τη στιγμή που ύψωναν στον γερμανικό… ουρανό το τρόπαιο της Euroleague. 
 


Spread the love