Τεράστια προσφορά του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει τα ηνία – Πηγές ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Αρνητική η απάντηση του Ιταλού προπονητή»

  • 31 Μαΐου, 2024
Τεράστια προσφορά του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Σάρι για να αναλάβει τα ηνία - Πηγές ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Αρνητική η απάντηση του Ιταλού προπονητή»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο «εκλεκτός» του Παναθηναϊκού για τη θέση του προπονητή, με τους «πράσινους» να έχουν ρίξει πλέον όλο το βάρος στη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό μέσα στα επόμενα 24ωρα και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη προσφορά στον 64χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ τη Λάτσιο απ’ τον περασμένο Μάρτιο και οι «πράσινοι» είναι πια εν αναμονή της οριστικής απάντησής του.

Ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει στον Σάρι τριετές κλειστό συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ (όσα χρήματα δηλαδή έπαιρνε στη Λάτσιο, αλλά και στη Νάπολι), ενώ η διοίκηση της ομάδας του έχει ξεκαθαρίσει πως θα αναλάβει εν λευκώ τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού».

Ο Σάρι ήταν στα πρώτα ονόματα που απασχόλησαν τις τελευταίες εβδομάδες τους «πράσινους» μαζί με αυτό του Βιτσέντσο Ιταλιάνο (όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) το βράδυ της Πέμπτης (30/5), ενώ ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποίησε ταξίδι το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, για να συναντηθεί μαζί του και να αναλύσει το πλάνο του.

Ο Ιταλός προπονητής έχει πλέον στα χέρια του όλα τα δεδομένα γύρω απ’ την πρόταση του Παναθηναϊκού, γνωρίζει πολύ καλά όλα όσα αφορούν το ρόστερ, το πρότζεκτ, αλλά και τους στόχους της ομάδας και μέσα στιες επόμενες 2-3 μέρες θα δώσει την τελική απάντησή του. Στο «τριφύλλι» πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως ο πολύπειρος τεχνικός θα πει το «ναι» και θα γίνει πολύ σύντομα ο επόμενος προπονηής του Παναθηναϊκού.

Πηγές ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Αρνητική η απάντηση του Σάρι στην πρόταση του Παναθηναϊκού»

«Αρνητική είναι η απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι στην πρόταση του Παναθηναϊκού», όπως αποκάλυψαν απόψε (31/5) στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), πηγές από την Ιταλία που βρίσκονται κοντά στον Ιταλό προπονητή και επιβεβαίωσαν αργότερα συμπατριώτες του δημοσιογράφοι.

 «Ηταν μία πρόταση πρόκληση, αλλά ο Σάρι θέλει να περιμένει να ξαναρχίσει είτε από την Ιταλία, είτε να επιστρέψει στην Αγγλία, κάτι που έχει δηλώσει ότι θα του άρεσε πολύ», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ρίχνοντας» στη συνέχεια …βόμβα:

«Ο Σάρι δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήταν η μοναδική ενόχληση που είχε από την Ελλάδα, αφού διερευνητική κρούση έκανε και η ΑΕΚ (!)».

Spread the love