Άρης: Επέκτεινε τη συνεργασία του ο Μάντζιος

  • 30 Μαΐου, 2024
Άρης: Επέκτεινε τη συνεργασία του ο Μάντζιος

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Απόστολο Μάντζιο, και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024/2025).  

Ο 54χρονος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τον Θόδωρο Καρυπίδη και οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, παρά το ότι ο Άρης δεν κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο – για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. 

Οι “κίτρινοι” τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της Super League ενώ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο έφτασαν για πρώτη φορά από το 2010, γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Υπενθυμίζεται πως με τον Μάντζιο στην άκρη του πάγκου, στην πρώτη του θητεία στου Χαριλάου, ο Άρης πραγματοποίησε δυο εντυπωσιακές σεζόν: την περίοδο 2020/21 τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τρίτος στο φινάλε των Play Off (17 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ τρίτος ήταν και την περίοδο 2021/22 (13/6/9). 

Ο Μάντζιος ανέλαβε εκ νέου τον Άρη στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Απόστολο Τερζή και καταγράφοντας 19 νίκες, 10 ισοπαλίες και 12 ήττες στις εγχώριες διοργανώσεις. 

Σειρά, πλέον, παίρνουν οι ποδοσφαιριστές, με τον Χουλιάν Κουέστα να έχει ήδη συμφωνήσει σε τριετή επέκταση της συνεργασίας του.

Spread the love