Τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βιγιαρεάλ

  • By stavros
  • 20 Νοεμβρίου, 2023
Τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βιγιαρεάλ

Ο Παναθηναϊκός θα έχει και στο «Ceramica» του Βιγιαρεάλ μία καταπράσινη εξέδρα, καθώς οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξασφάλισαν περόπου 1.200 εισιτήρια για τον αγώνα της 30ής Νοεμβρίου (22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Όπως ενημέρωσε το «τριφύλλι» σε ανακοίνωσή του τη Δευτέρα (20/11) οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 16:00 της Τετάρτης (22/11) και θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους των διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της που ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός στις 30 Νοεμβρίου 2023, τα εξής:

Οι αιτήσεις για τον εν λόγω αγώνα θα γίνονται δεκτές από σήμερα 20/11 έως την Τετάρτη 22/11 στις 4 μ.μ. Λόγω της υψηλής ζήτησης, θα τηρηθούν αυστηρά κριτήρια προτεραιότητας για τους κατόχους καρτών διαρκείας και χρονικής αποστολής των email.

-Τα αιτήματα υποβάλλονται στη διεύθυνση info@paotickets.gr.

-Για να είναι έγκυρο το αίτημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και e-mail για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.

-Σε περίπτωση που το αίτημα ικανοποιηθεί, βάσει των κανονισμών ασφαλείας της UEFA, θα χρειαστεί να μας κοινοποιηθούν οι εξής επιπλέον πληροφορίες: Ημερομηνία και ώρα αναχώρησης και επιστροφής, εταιρία και κωδικοί πτήσεων, ξενοδοχείο διαμονής.

-Το κόστος αγοράς εισιτηρίου ανέρχεται στα 35 ευρώ, ενώ θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός first class εισιτηρίων αξίας 75 ευρώ.

-Οι φίλαθλοι που θα εξυπηρετηθούν, θα λάβουν e-mail από το Τμήμα Διάθεσης Εισιτηρίων με τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά των εισιτηρίων τους.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή σας στην ομάδα μας».

 

 

 

Spread the love