ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παρέμβαση από UEFA/FIFA και κυβέρνηση πριν είναι αργά για όλους»

  • By stavros
  • 12 Απριλίου, 2023
Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ...

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει τον διαιτητή Αγκάγιεφ στον αυριανό (Τετάρτη, 12/4) δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», καλώντας τις UEFA, FIFA κι ελληνική κυβέρνηση να παρέμβουν για το θέμα της διαιτησίας στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί για μια ακόμα φορά UEFA/FIFA και κυβέρνηση να παρέμβουν στο ποδόσφαιρο πριν να είναι αργά για όλους.

Για μια ακόμα φορά, ορίστηκε σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου, ένας διαιτητής που δεν είναι ελίτ, είναι πρώτης κατηγορίας και από κατώτατου επιπέδου πρωτάθλημα. Κάποιοι, ενώ το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στις φλόγες, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και ορίζουν Αζέρο διαιτητή και μάλιστα τον ανακοινώνουν αργοπορημένα, νομίζοντας ότι έτσι θα μειώσουν τις αντιδράσεις.

Ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της ντροπής της ΚΕΔ/ΕΠΟ των Μάνταλου, Μπαλτάκου και Μπένετ. Από εδώ και στο εξής η απούσα Πολιτεία και η ΕΠΟ είναι υπεύθυνοι για όσα συμβούν. Σας έχουμε προειδοποιήσει δεκάδες φορές, αλλά φαίνεται η δουλικότητα στους εντολείς σας είναι πιο σημαντική για εσάς από το να φτάσουμε σε πλήρη εκτροπή. 

Αντί να έχετε παραιτηθεί προ καιρού, βγάζετε και ανακοινώσεις περί θεσμικότητας και νομιμότητας. Έννοιες ασύμβατες με την σημερινή ΕΠΟ και την εγκληματική οργάνωση που τη διοικεί. Ό,τι συμβεί, θα βαραίνει αποκλειστικά τους ώμους σας».