Νέος χορηγός αξίας 60 εκατ. λιρών ετησίως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

  • By stavros
  • 13 Σεπτεμβρίου, 2023
Νέος χορηγός αξίας 60 εκατ. λιρών ετησίως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανοίνωσε νέα χορηγική συμφωνία με τη βορειοαμερικανική εταιρεία Snapdragon, που ανήκει στην Qualcomm. Το συμβόλαιο θα είναι ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών (69,83 εκατμμύρια ευρώ) ανά σεζόν και αφορά τόσο τις ανδρικές όσο και τις γυναικείες ομάδες.

Ο αγγλικός σύλλογος είχε ήδη μία συμφωνία χορηγίας με τη Qualcomm από τον Ιούλιο του 2022, η οποία τώρα επεκτάθηκε. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Γιουνάιτεντ είχε την Snapdragon ως χορηγό.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε μια διευρυμένη στρατηγική συνεργασία με την Qualcomm Technologies, Inc., η οποία θα δει το σήμα της Snapdragon να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της διάσημης φανέλας του συλλόγου», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της.

«Η Qualcomm Technologies είναι ήδη παγκόσμιος συνεργάτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προωθεί το σήμα Snapdragon της. Βάσει της διευρυμένης συμφωνίας, η Snapdragon θα γίνει ο βασικός συνεργάτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αρχή της σεζόν 2024-25, εμφανιζόμενος τόσο στις ανδρικές όσο και στις γυναικείες φανέλες», πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο της περσινής συνεργασίας, η Qualcomm συμφώνησε επίσης να βοηθήσει τους Red Devils να βελτιώσουν τη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας στο Old Trafford, επιδιώκοντας να βελτιώσουν την εμπειρία των φιλάθλων της ημέρας του αγώνα.

Spread the love