Μπλάνκο και Ζούλιο Σέζαρ στην φιέστα της ΑΕΚ

Μπλάνκο και Ζούλιο Σέζαρ στην φιέστα της ΑΕΚ

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει κριθεί τυπικά, αλλά στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες για τη φιέστα της Κυριακής.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται έναν βαθμό εναντίον του Βόλου στην ΟΠΑΠ Αρένα για να στεφθούν και τυπικά πρωταθλητές, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός νικήσει τον Άρη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Ήδη η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει προσκλήσεις σε ορισμένους εμβληματικούς ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 14ης Μαϊου και οι πρώτοι παραλήπτες ήταν οι Νάτσο Σκόκο, Ζούλιο Σέζαρ, Ισμαέλ Μπλάνκο.

Οι δύο τελευταίοι αποδέχτηκαν και επιβεβαίωσαν την παρουσία τους, ενώ ο Σκόκο είχε υποχρεώσεις και δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει από την Αργεντινή.  Θυμίζουμε πως παρών θα είναι και άλλος ένας σπουδαίος, ο Αντρέ Σιμόες. 

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει Sold Out και στα δημοσιογραφικά θεωρεία! Πολλά μέσα του εξωτερικού εχουν στείλει αιτήματα διαπιστεύσεων και θα έχουν απεσταλμένους στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, γεγονός που σημαίνει ότι και στις θέσεις του Τύπου θα επικρατεί το αδιαχώρητο.