“Μετακόμισε” στην… Ανκαραγκουτσού ο Χατζηγιοβάνης!

  • By stavros
  • 24 Μαΐου, 2022
  • 0
  • 7 Views
"Μετακόμισε" στην... Ανκαραγκουτσού ο Χατζηγιοβάνης!

Στην Τουρκία με ένα… χρόνο καθυστέρηση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (24/5) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ανκαραγκουτσού για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν γνωστό πως δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και οι δρόμοι των δύο θα χώριζαν, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να βρίσκει τελικά την ομάδα που θα αγωνίζεται για τα επόμενα χρόνια.

Ο Χατζηγιοβάνης είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι πολύ κοντά στην Αλτάι (υποβιβάστηκε φέτος), όμως η μετακίνησή του τότε δεν προχώρησε καθώς δεν επήλθε συμφωνία με τους “πράσινους” για τον τρόπο καταβολής τη ρήτρας που είχε στο συμβόλαιό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ανκαραγκιουτσού. Όταν έβλεπα βίντεο με οπαδούς του Ανκαραγκιουτσού, ήθελα να βρεθώ στο γήπεδο και να γίνω μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αξιωματούχους της Ανκαραγκιουτσού και την ομάδα Μέσων ενημέρωσης της Ανκαραγκιουτσού που με φιλοξένησαν εδώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ο Χατζηγιοβάνης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό έπειτα από δώδεκα χρόνια, τα έξι εξ αυτών ως επαγγελματίας, έχοντας παίξει 168 εμφανίσεις και 17 τέρματα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.