ΕΣΑΚΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος

  • By stavros
  • 20 Μαρτίου, 2023
ΕΣΑΚΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος παραμένει στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ. Ο επικεφαλής του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών επανεξελέγη στην προεδρία λαμβάνοντας οκτώ ψήφους στη διάρκεια της σημερινής (20/3) γενικής συνέλευσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Γαλατσόπουλος ήταν ένας από τους τρεις υποψηφίους για την προεδρία στον ΕΣΑΚΕ, την οποία διεκδίκησαν επίσης ο Γιώργος Πανταζόπουλος που πήρε τέσσερις ψήφους και ο Μπάνε Πρέλεβιτς που έλαβε μια ψήφο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ξεκινάει μια τέταρτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ, στην οποία εξελέγη για πρώτη φορά το 2017.

Μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τις ομάδες της Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τέταρτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Η επανεκλογή μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη ώστε να ανταποκριθώ στην επιθυμία όλων μας, όσων υπηρετούμε το αγαπημένο μας άθλημα και των φιλάθλων, για περαιτέρω αναβάθμιση και πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ. Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και θα συνεχίσω να είμαι πρόεδρος όλων των ομάδων. Ο στόχος είναι κοινός την επόμενη διετία και θέλουμε την συνεργασία όλων όσων αγαπούν το μπάσκετ και επιθυμούν να προσφέρουν: Να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα βήματα για την βελτίωση της Basket League. Να προσφέρουμε ακόμη καλύτερο θέαμα, να προσελκύσουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα, να διαφυλάξουμε την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, την επιστροφή της οποίας πετύχαμε μετά από 20 χρόνια, και να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία των ΚΑΕ και την ισονομία στον ανταγωνισμό. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».