Αυτές είναι οι Νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ!!! (+vid)

  • By stavros
  • 23 Μαΐου, 2022
  • 0
  • 16 Views
Αυτές είναι οι Νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ!!! (+vid)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε (επιτέλους) τις καινούργιες της εμφανίσεις για την σεζόν 2022/2023, με τις οποίες θα “μπει” και στην Αγιά Σοφιά!!!

Η 1η εμφάνιση είναι εμφανέστατα και η πιο δυναμική, είναι σε “τιγρέ” στυλ με βασικό χρώμα το ανοιχτό κίτρινο και το μαύρο ως 2ο και… λογικά -ευελπιστούμε- ότι θα φορεθεί και από ποδοσφαιριστές αντίστοιχης κλάσης που κυριολεκτικά θα απογειώσουν την ΑΕΚ και θα δείξουν την πραγματική δυναμική της. Αν ήταν να την “συνδέσουμε” με κάποιας άλλης ομάδας, θα ήταν σίγουρα με την εμφάνιση της Ντόρτμουντ για την σεζόν 2021/2022.

Η 2η εμφάνιση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την κλασική μονόχρωμη εμφάνιση με βασικό χρώμα το πορφυρό του Βυζαντίου. Χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες -αφού ούτως ή άλλως δεν χρειάζονται- και με μία σχετικά απλή λαιμόκοψη, προκαλεί μνήμες, είναι επιβλητική και προσδίδει κύρος και σεβασμό. Σίγουρα δεν κάνουμε παραλληλισμό με κάποιας άλλης ομάδας αντίστοιχη εμφάνιση γιατί εδώ, αν και σε χρώμα πορφυρό, είμαστε ξεκάθαρα ΑΕΚ και Βυζάντιο.

Η 3η εμφάνιση είναι… τελείως άλλη φάση! Με βασικό χρώμα το ανοιχτό κίτρινο και μαύρες λεπτομέρειες μόνο στα μανίκια, στα οποία έχουμε ουσιαστικά “μαύρα νερά και… ξεβάματα”, θα μπορούσε να είναι και η φανέλα της προπόνησης, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχει καμία άλλη ομάδα ξανακάνει κάτι παρόμοιο οπότε το sport66.gr έψαξε και βρήκε αντίστοιχη! Ο λόγος -και πάλι- για την εμφάνιση της Ντόρτμουντ, αλλά αυτή την φορά πάμε λίγο πιο πίσω και συγκεκριμένα στην σεζόν 2019-2020, όπου η γερμανική ομάδα είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, με την διαφορά όμως ότι εκείνη την εμφάνιση τα “νερά” περιορίζονται μόνο σε μια μικρή λορίδα στο πάνω μέρος του μανικιού, ενώ στις εμφανίσεις της ΑΕΚ καταλαμβάνουν όλο το μέρος του.

Καλά όλα αυτά, αλλά όπως διαβάσαμε και από έναν φίλο της ΑΕΚ στο Facebook σχετικά με την φετινή 1η εμφάνιση…: “Ωραία η εμφάνιση αλλά κανονίστε μέσα στο γήπεδο να παίζετε και σαν τίγρεις και όχι σαν γατάκια…”

Με αυτό το σχόλιο λοιπόν να ευχηθούμε στην ομάδα της ΑΕΚ μια πετυχημένη σεζόν 2022-2023 και -μακάρι- να κινηθεί με γνώμονα τέτοιου είδους σχόλια, έτσι ώστε να δούμε ποιοτικές και δυναμικές μεταγραφές οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν το μεγαλείο και την δύναμη του συλλόγου.

Το backstage της φωτογράφισης: