Αστέρας Τρ. – Λαμία: Η προαναγγελία του ματς

  • By stavros
  • 29 Οκτωβρίου, 2023
Αστέρας Τρ. - Λαμία: Η προαναγγελία του ματς

Οι δύο από τις τρεις περσινές αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκαν με λευκή ισοπαλία, η μια στην έδρα της Λαμίας για τον πρώτο γύρο και η δεύτερη στο παιχνίδι τους για τα Playouts. Ενδιάμεσα η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε με 3-0 στην έδρα της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εκείνη ήταν μόλις η δεύτερη νίκη του Αστέρα Τρίπολης σε εννέα αναμετρήσεις που έχει υποδεχθεί τη Λαμία. Στις εννέα επισκέψεις στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταφέρει να πάρει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έχει ηττηθεί δύο φορές.

Πέντε από τις 15 μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις δύο έδρες έχουν ολοκληρωθεί με 0-0, ενώ υπάρχουν ακόμη πέντε που σκόραρε μόνο η μια από τις δύο ομάδες.

Σε μόλις τρεις από τις αναμετρήσεις τους έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος, ενώ “νικητής” είναι η ισοπαλία με οκτώ παρουσίες στα 15 παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας.

Η νίκη του Αστέρα Τρίπολης στον Β’ Γύρο του περσινού πρωταθλήματος ήταν η πρώτη έπειτα από τις 28 Οκτωβρίου 2019, όταν είχε πάλι επικρατήσει ο Αστέρας Τρίπολης με 4-1.

Μάλιστα στα πέντε παιχνίδια πριν την τελευταία νίκη του Αστέρα, ο γηπεδούχος δεν κατάφερε καν να σκοράρει, με το προηγούμενο γκολ να είναι στο 2-2 των δύο ομάδων στις 21 Νοεμβρίου 2021, Λαμία – Αστέρας Τρίπολης.

9 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 9-8

Spread the love