“Ασταμάτητος” ο Α.Ο. Λαμίας, επέστρεψε με 3ποντο -και- από τον Πειραιά!!!

  • By stavros
  • 19 Δεκεμβρίου, 2021
  • 0
  • 74 Views

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2021 ο Α.Ο. Λαμίας, αφού επικράτησε με 1-3 της ομάδας του Πορφύρα, στα πλαίσια της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου της Volley League Γυναικών.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ασταθής στην αρχή του παιχνιδιού, αφού κάποιες συνεχόμενες λάθος υποδοχές δημιούργησαν μια σύγχυση στα κορίτσια μας, τα οποία επηρεάστηκαν αρκετά από το προβάδισμα που απέκτησε η αντίπαλη ομάδα και δεν κατάφεραν να “ξαναμπούν” στην διεκδίκηση του σετ.

Παρόλα αυτά, ο Coach Ηλίας Αγγέλης κατάφερε να ηρεμήσει το σύνολό του στην αλλαγή του σετ και έτσι τα κορίτσια μας άλλαξαν εντελώς την εικόνα τους με την έναρξη του 2ου σετ. Με τα λάθη να ελαττώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, την πίεση στο σέρβις να αυξάνεται κατακόρυφα και τις αντίπαλες να αιφνιδιάζονται από την απότομη αλλαγή της εικόνας της ομάδας μας, η ισοφάριση ήταν αναμενόμενη.

Από εκεί και πέρα, από την στιγμή που ο Α.Ο.Λ. “πήρε μπρος”, δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω και έτσι κατάφερε να πάρει με σχετική άνεση τα επόμενα 2 σετ, κάνοντας το 1-3 που του χάρισε το πολυπόθητο 3ποντο.

Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Ηλίας Αγγέλης): Κουντουρά 7 (5 άσσοι, 2 μπλοκ), Δάρδα 8 (4/7 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ), Κουμπούρα 13 (10/29 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 22% υπ. – 17% άριστες), Περέιρα 15 (14/37 επ., 1 άσσος), Αραούχο 3 (1/7 επ., 2 μπλοκ), Ρόμπλες 21 (17/48 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ, 35% υπ. – 11% άριστες) / Μπούκουρα (λ, 45% υπ. – 36% άριστες), Κοντονάσιου.

Ηλίας Αγγέλης (Προπονητής Α.Ο. Λαμίας): «Περίεργο παιχνίδι για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν νωθροί. Παίξαμε και χωρίς δύο αθλήτριες που τις υπολογίζουμε ως βασικές και χρειάστηκε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Η ομάδα όμως έχει χτίσει χαρακτήρα και μπορεί να κάνει ανατροπές. Είναι σημαντικό που πήραμε ένα πολύτιμο τρίποντο χωρίς να είμαστε στη καλή μας μέρα. Εύχομαι με το νέο έτος να τελειώσει η πανδημία και να είναι όλοι υγιείς και με χαμόγελο».

Φωτο: InTime