Από την ΑΕΚ στον ΑΟΛ η Εύη Γεωργιάδου!

  • By stavros
  • 19 Ιουλίου, 2022

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει ένα νέο μέλος για να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο, την έμπειρη και ταλαντούχα ΛΙΜΠΕΡΟ Ευδοξία Γεωργιάδου γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου 1995, με ύψος 1,62μ.,η οποία ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Ε. Ο. Σταυρούπολης, όπου από το 2012 έως και το 2015 συμμετείχε και στη γυναικεία ομάδα του. Από το 2015 έως και το 2018 έπαιξε στον Αίαντα Ευόσμου, συνέχισε στον ΠΑΟΚ (2020-2021) και κατέληξε στο δυναμικό της ΑΕΚ (2021-2022).

Είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση (βόλεϊ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου “Άσκηση – Πρόληψη – Αποκατάσταση”

Η αθλήτρια δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αποτελέσω και εγώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο.Λ.! Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή, το staff και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με καλά παιχνίδια και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας μας!!!”

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 και η πόλη μας καλωσορίζει την Ευδοξία στον τόπο μας και της εύχεται υγεία , καλά παιχνίδια και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Από την ΑΕΚ στον ΑΟΛ η Εύη Γεωργιάδου!
Spread the love