Απέρριψε πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι η ΑΕΚ!

  • By stavros
  • 26 Μαΐου, 2023
  • 25 Views
Απέρριψε πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ είπε ένα τεράστιο “όχι” σε ομάδα που της χτύπησε την πόρτα και έκανε επίσημη πρόταση 15 εκατ. ευρώ, για την αγορά του Λιβάι Γκαρσία.

Μετά από δυο ημέρες που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, οι Κιτρινόμαυροι δέχτηκαν επίσημη κρούση από ευρωπαϊκό σύλλογο, για την αγορά του Λιβάι Γκαρσία.

Χωρίς να γίνεται γνωστή η ομάδα, αλλά να επιβεβαιώνεται απ’ την Ένωση, ο ευρωπαϊκός σύλλογος χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ, προσφέροντας 15 εκατ. ευρώ, για την αγορά του πρώτου σκόρερ του Δικεφάλου.

Ωστόσο, οι Κιτρινόμαυροι απάντησαν αρνητικά στη συγκεκριμένη πρόταση, χωρίς να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, δείχνοντας απ’ την αρχή τις διαθέσεις τους, που αφορούν τον Λιβάι Γκαρσία.

Θυμίζουμε, ότι η Ένωση θέλει να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, για περισσότερα χρόνια, με αυξημένες αποδοχές για τον ίδιο.

Απ’ εκεί και έπειτα, παρά την φημολογία που είχε αναπτυχθεί και ήθελε την ΑΕΚ, να έχει ως τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων για τον Γκαρσία τα 15 εκατ. ευρώ, αποδεικνύεται ότι η Ένωση θέλει να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ και ότι για να αποδεχτεί κάποια πρόταση για να τον πουλήσει θα πρέπει να είναι πάνω από 15 εκατ. ευρώ, καθώς αλλιώς δεν φαίνεται να… συγκινείται.

Πηγή: aek1924.gr

Spread the love