ΑΕΚ Betsson: Παρελθόν ο Φιόντου Καμπενγκέλε – Τον ανακοίνωσε η Βενέτσια

  • By stavros
  • 26 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΑΕ ΑΕΚ για διαιτησία: «Όλη η Ελλάδα απόψε είδε. Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ»

H AEK Betsson ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Καναδού σέντερ Φιόντου Καμπενγκέλε, σημειώνοντας ότι ο ίδιος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας.

Η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.
Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή.
Η φιλοσοφία μας αδιαπραγμάτευτη.
Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ.
Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.
Οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθερά υψηλοί.
Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ.»

Η Βενέτσια ανακοίνωσε τον Καμπενγκέλε

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson για τη λύση του συμβολαίου με τον Καναδού σέντερ Φιόντου Καμπενγκέλε, η  Ουμάνα Ρέγερ Βιτσέντσα ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Η Ουμάνα Ρέγερ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε συμφωνία με τον Φιόντου Καμπενγκέλε, έναν σέντερ 208 εκατοστών και 113 κιλών από την ΑΕΚ Αθηνών.
Γεννημένος στο Μπέρλινγκτον του Οντάριο (Καναδάς), στις 14 Αυγούστου 1997 και είναι κάτοχος διπλού διαβατηρίου Κονγκό-Καναδά. Πριν υπογράψει στην Ουμάνα Ρέγερ φόρεσε τα χρώματα της ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν με την οποία σημείωσε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα και 10,5 πόντους και 6,3 ριμπάουντ στο Basketball Champions League», ανέφερε  μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ιταλική ομάδα

Spread the love