Παναθηναϊκός: Καμία «απάντηση» ακόμη απ’ τον Σάρι, παρά τα όσα έγραψε ο Ντι Μάρτζιο

  • 4 Ιουνίου, 2024
Παναθηναϊκός: Καμία «απάντηση» ακόμη απ' τον Σάρι, παρά τα όσα έγραψε ο Ντι Μάρτζιο

Μία ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο,  «ειδικού» σε θέματα μεταγραφών και συμφωνιών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έβαλε… φωτιά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Τρίτης (3/6), καθώς επισήμανε πως o Μαουρίτσιο Σάρι έδωσε εντέλει αρνητική απάντηση στην πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός πριν από δέκα ημέρες για να αναλάβει το «τιμόνι» του.

Ο Ντι Μάρτζιο μάλιστα «ανέβασε» σχετικό κείμενο στη δική του ιστοσελίδα, όμως η συγκεκριμένη «είδηση» (για την ώρα) δεν ισχύει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ’ το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ο Σάρι δεν έχει δώσει ακόμη καμία απάντηση -θετική ή αρνητική- στον Παναθηναϊκό. Αυτό θα γίνει ως το βράδυ της Τρίτης (3/6) και μένει να φανεί η αποφαση του Ιταλού τεχνικού.

Από την πλευρά του, o Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα, με πολύ «άμεση» ενημέρωση απ’ το στενό περιβάλλον του Μαουρίτσιο Σάρι, ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο X, πως δεν έχει αλλάξει για την ώρα το παραμικρό και πως «δεν υπάρχει καμία απάντηση από τον Σάρι».

Spread the love