Η απάντηση της ΕΠΟ στον Παύλο Μαρινάκη

  • 16 Μαΐου, 2024
Η απάντηση της ΕΠΟ στον Παύλο Μαρινάκη

Με ανακοίνωση απάντησε η ΕΠΟ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, που θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης και πως η Πολιτεία δια των αρμόδιων αρχών έδωσε κάθε διαβεβαίωση για να μην γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών. 

«Είναι λυπηρό που βλέπουμε τον τελικό του Κυπέλου Ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών. Είναι απόφαση της ΕΠΟ, ανεξήγητη και η διαχείριση και η απόφαση την στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ευρωπαϊκός τελικός με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας. Αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ποδόσφαιρο», δήλωσε. 

Είπε επίσης ότι επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Σούπερ Λίγκας που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και γι΄ αυτό γίνεται ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν μπορούσε να ξεπεραστεί ο νόμος. 

Από την πλευρά της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απάντησε στα λεγόμενα του κ. Μαρινάκη σημειώνοντας ότι η έδρα του τελικού έχει οριστεί με την προκήρυξη του 2022, ενώ ο νόμος για το σύστημα ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, διευκρινίζονται τα εξής.

1. Το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022.

2. Ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

3. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ».

Spread the love